Att göra det man kan.

Allmänt  /  0  Kommentarer
Alla har vi olika hjärtefrågor vad vi brinner för. Mitt hjärta klappar lite extra för drottning silvias barn och ungdomsjsukhus avd 316 på Östra Sjukhuset i Göteborg samt barn 4 i Umeå.
Varför är en historia för sig men hela tiden finns det organisationer, eller goda ända mål som vill att man ska skänka pengar till dem. Självklart tycker jag att man ska bidra med det man kan om man kan och vill ingen ska behöva känna sig tvingad att skänka.

För mig som inte kan skänka blir det en grej att hjälpa till med det jag kan. Kan se ut som en liten insatts men för mig är den stor och jag vet att den är betydelsefull. Igår var jag och min kompis Jenny och pärlande armband på ung cancers pärldagar, de flesta har nog sett deras armband där det står fuck cancer. Vi satt och pärla snacka och hade trevligt samtidigt som vi bidrog led en bra sak, för armbanden kan dom sedan sälja och få in pengar till organisatioen.
Alla kan inte göra allt men alla som vill kan göra något och man kan hjälpa till utan att skänka pengar !!


 

Väntan

Allmänt  /  1  Kommentarer
Just nu har jag så otroligt mycket inom mig så jag inte riktigt vet vad jag ska göra av allt. Jag måste tillåta mig själv att länna samtidigt som det blir lättare att försöka stänga inne allt och bara låtsas om som ingenting.
Jag är ingen som frivilligt pratar om jobbiga saker utan när jag känner för att prata då gör jag det.
Men just nu balanserar jag mellan hopp och förtvivlan , ovisshet och förnekelse.
Samtidigt som jag är beredd på att förr eller senare va dagen kommen men jag är inte beredd att den ska komma nu .
Känns tungt att det är du det handlar om för du är bland dem enda jag haft.

Påskpyssla

Allmänt  /  0  Kommentarer
 
Jag är rätt  hängig jag mår inte riktigt 100% bra jag lyckades vara en dag på VFU för att sedanvara tvungen att sjukanmäla mig dag 2 , inte den bästa starten men det är tur att jag har en bra förstående handledare.
 
idag mår jag lite bättre men samtidigt inte helt kry men har lite saker att göra så ska se vad jag lyckas med att ta ork till. Men annars så påskpysslar jag och barnen lite har bara en mysig lugn lördags förmiddag.