Ser fram emot nästa år!!

Allmänt  /  0  Kommentarer
Snart får jag lämna detta skit år bakom mig! Hälsan har varit en katastrof och Jag har varit sjuk mer eller mindre hela 2015 känns inte som om frisk dagarna varit många. 

Igår gjorde jag årets sista gympass eftersom mitt gym hade stängt idag. 


Idag är det nyårsafton, vi har varit ute hos en kompis för att fördriva lite timmar grillat i öppna spisen och bara ta det lugnt. Vad kvällen har att bjuda på får vi se antingen blir det fest eller så kommer jag skåla med mig själv på tolvslaget!! 

Gott nytt år och ta hand om er 🎉

Pyjamasparty

Allmänt  /  0  Kommentarer
Något barnen älskar är att ha pyjamas party i vardags rummet. Då tar vi bort bordet lägger dit madrasser hämtar täcken, kuddar och filtar till Max och bara myser ser film och umgås AIK

Allmänt  /  0  Kommentarer
Igår, idag, imorgon, förevigt!! 

Finns risk att folk hatar mig efter detta inlägg, men jag försöker tänka att mina föräldrar lärt mig att man får heja på vilket lag man vill så länge man kan stå för det. ( dock vet jag att det inte skulle va okej att heja på annat Sthlm lag ;p )


Men hur som helst så spelade AIK här i Umeå idag mot Björklöven och eftersom jag hade möjlighet att gå kunde jag bara inte missa matchen. 

Jag fick med mig Johan som nu varit på sin första hockey match ever! Dock hade jag ingen aning att han aldrig varit på hockey det fick jag veta i bilen. 

Matchen var huuuuuur bra som helst alltså vilket spel ! Båda lagen bjöd på otroligt bra hockey är glad att jag fick se det live 💛Matchen slutade 4-3 till AIK efter straffar Kommer somna som en nöjd tjej ikväll 
Dock känner jag mig som en amatör som bara har fotbolls tröja och ingen hockey tröja !!